Samma visa igen

2011-07-30, 19:55:02 / Kategori: Allmänt
Ja som ni har nu förståt så ska jag och några vänner till ullared i morgon. Och som ni nog inte kan förstå är att jag längtar så sjuuuukt mycket. Har gjort det nu i circus en månad... eller ja tror det igelafall :)
Det blir att gå upp tidigt i morgon . 03.45 för vi blir hämtade här 05.00 i morgon, det tar ju ändå 3-4 timmar att bara komma dit. Så vi är där när dom öppnar Gekås. Så kan vi shoppa läääänge (Y) Som då gillar veldigt mycket!! Sen så tjatar jag m,ycket på mamma, att jag ska få en bergs sprängare när vi är där :) Tror nästan jag får en sån, eller jag ska få en. Jag åker inte hem utan en ;D
Tyvärr ska jag upp på Måndag och jobba. Men det skiter jag i :P


Älskling

2011-07-28, 19:36:18 / Kategori: Allmänt
Igår började jag gråta när jag hörde ditt namn, vill bara att du ska vara här hos mig. Det var inte rätt att Gus tog dig ifrån mig. Jag kanske inte är det bästa personen här på jorden. Men du har dock inte gjort något för att förtjäna det!!!! Det är mitt fel, vi kan byta. Jag går och du kommer tillbaka? Går det?? Snälla!!!?  Hela min familj sörjer för dig varje dag, för att vi saknar dig så MYCKET. Jag ber dig gud, jag ber till dig varje dag, vad mer kan jag göra? Jag gör vad som helst. För jag pallar inte detta mer...



Wilma, jag Älskar dig och det kommer jag göra i all framtid. Du är den jag tänker på varje dag. Det går inte en sekund utan att du finns i mitt hjärta. Det kvittar om jag pratar med mina vänner eller med mina föräldrar, du finns alltid. För alltid i mitt hjärta, där är det du som står i centrum <333

Ullared i morron, YEES!

2011-07-28, 19:20:37 / Kategori: Allmänt
Då är det äntligen snart dags. Dags för Ullared i morron men underbara personer. Vi ska nog köra hemifrån kl.05.00 för det tar ändå 3 - 4 timmar... tyvärr. Men fy fan vad jag ska shoppa :D :D :D Ska komma hem med massor av kläder!!!!! :)

Trä figurer som jag köpte i SOUTH AFICA <3


INGEN RUBRIK..

2011-07-27, 19:17:07 / Kategori: Allmänt
Ja som sagt, idag har jag ingen bra rubrik.. Det blev att vakan 7 för att sedan vara på jobb 9 och jag jobbade ända till 16.00 men det är ändå en lugn ijämn förelse vad jag ska jobba i morgon och på Fredag. Men Fredag är nog värst av alla dagarna. Då jobbar jag 7 - 17 som är 10 tiiiimmar :O Det är ganska sjukt att man som 16 (snart 17) åring ska jobba i tiiio tiimmar? Ja jag älskar pengar, men det blir bra med mycket pegar denna veckan (Y)



Sen är min data på lagning, eftersom att jag inte kunde starta den! Datan stog bara och laddade utan att det hände ett jävla skit.. Asså jag hatar elektronik, fast att jag ändå älskar det är är det ett j*vla skiit. Att det inte fungerar som det ska, när man har extremt bråttom, om man t.ex. ska göra ett skolarbete, så ska den j*vla datan inte starta. Det är precis som om datan jävlas med mig när jag har det som stressigast.


Jobb, Jobb och mera jobb!

2011-07-26, 20:44:40 / Kategori: Allmänt

Som ni redan har förståt så är det Tisdag i dag. Men vad ni kanske inte vet är att jag har jobbat på City Gross, som jag även gjorde igår och andra dagar. Denna veckan har jag fullt upp med jobbet, jobbar Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Sen är jag ''ledig'' på Lördag och sen på Söndag så åker jag ÄNTLIGEN till Ullared. Sen ser man ''fram'' till en veckas arbete som väntas. Jag har tröttnat ganska mycket på det, men det är goa pengar. Det lönar sig när man får in sina pengar på sitt konto.
Jag kan inte förstå ungdomar som inte sommarjobbar, hur kan dom få pengar? Visst man har studiebidraget men hur länga varar det? Inte länge för min del. Högt i 2 veckor sedan är kontot sluuuut. Jag är inte uppfostrad att få pengar när jag vill ha det, vill jag ha pengar så måste jag jobba för att förtjäna det!! Jag kan t.ex. inte gå till mina föräldrar och fråga om jag kan få 500kr för jag ska ut och shoppa med mina vänner. Antingen får jag låna för att sedan lämna tillbaka vart ända krona som jag har lånat. Eller så får jag göra syslor hemma och få betalt för det. Men sedan håller jag faktiskt med mina föräldrar att om man bara får pengar efter pengar så lär man sig inte att få kontroll över pengar.
Men Men det är härligare att jobba hårt för att få sina pengar.. :D


 


Släkt kalas.

2011-07-24, 15:21:15 / Kategori: Allmänt
Som sagt så hade vi släkt kalas för min pappa som har fyllt 40år i år :) Så ja alla människor kom kl.18 och vi åt hemma lagad potatis sallad med något kött som jag inte kommer ihåg vad det hete :P Sen till efterrätt hade jag och mamma bakat tårta. Sist satte vi fram godis, chips och ostbågar!

Här kommer lite bilder.







äklig god champange :) Med jordgubbs smak


Ni kanske inte ser det så bra, men jag har på mig en tubb topp från Ellos, kavaj från veromoda och höga shorts från hm.

Inte mycket bloggande

2011-07-23, 13:13:52 / Kategori: Allmänt
BLir ganska dålig uppdatering idag, vi ska nämligen ha kalas för pappa idag kl.18.00. Idag vaknade jagf kl.10.50 då gick jag rätt ner till köket och drack nutrilette. Då såg jag mamma göra tårtor.. MUMMS. Vi gör 2st hembakade prinsses tårotr till pappa -.-' känns lite konstigt att göra prinsses tårta till honom när han fyller 40år, desutom är dom ROSA! :P Hahaha.. Men Men jag hjälpte mamma med den sista tårtan och f**n vad det bli bra när man själv gör tårta. Kanske lite fusk eftersom att vi har gjort dom här tårtorna en gång innan men då hade vi ingen mandel massa utan vi gjorde bara en helt vanlig jordgubbs tårta.

Psss. Bilder Kommer Lite Senare, Kamerans Batteri Dog..

JaJA

2011-07-22, 18:57:11 / Kategori: Allmänt
Ja nu sitter man och nästan somnar framför datorn, efter ett jobbigt arbetspass på City Gross i Trelleborg. Men det bästa med att komma hem i från jobbet, är att känna att allt kommer att löna sig när man får hem sin lön. Man jobbar ju inte gratis, som tur är. Min kollega frågade om jag kundra jobba i morgon, men tyvärr så kunde jag inte det pga att vi ska ha föddelsedags kalas för min pappa som fyllde 40år 8 Juli. Som jag kanske inte har berättat så ordnade mamma och jag en överrasknings fest till honom på den dagen han fyllde år på, alltså 8 Juli. Dagen innan han fyllde år så sa vi bara till honom att han senast skulle vara hemma från jobb kl.15.30, när han sedan kom hem så sa vi till honom at han skulle gå in och vila i en timme och en kvart. Eftersom att han blir lätt trött efter ett arbetspass. Så han gick in och la sig, medans han sov så fixade mamma och jag till oss!
När han sedan hade vaknat och gjort igjordning sig så satte vi oss i bilen kl.17.25. När vi körde så smsade jag våra vänner och våra grannar att dom kunde komma hem till oss och sätta upp party tältet samt sätta fram champanj och till tugg. kl.18.00 var alla gästerna på plats och vi kunde sedan löra hem. Pappa visste inte alls vad som på gick eftersom att han hade ögon bindel och musik i öronen. Det ända han visste var att det var något som skulle hända. Som sagt efter 45min av körande kunde vi äntligen åka hem. När vi kom hem så ställde sig alla gästerna på marken innan vårt hus, dom ställde sig då i en halv cirkel då pappa var i mitten. Mamma räknade till tre och drog av honom ögonbindeln. Och som vi förväntade oss så visste han inte över huvudtaget vad som hade hänt. Våra gäster sjöng för honom och tittade man riktigt noga på pappa så kunde man faktiskt se en liten tår som tittade fram i ögongen....AAWW <3 Pappsen!!! <3 Pappa och jag bråkar rätt mycket här hemma, tyvärr. Bara för att vi har samma humör. Vi kan vara glada i ena stunden och en sekund efter så kan vi skrika och skälla på varandra. Många gånger har det blivit att mamma har börjat gråta och då sprungit ut ur rummet. Hon har sagt många gånger att hon inte pallar med att vi bråkar så mycket. Hon har aldrig sagt att hon skulle flytta, men det har jag nästan ''väntat'' på. Man har märkt det på henne.
Därför var det så skönt att göra detta för pappa. Än idag förstår han inte hur jag och mamma har lyckats med allt. Och han är otroligt tacksam för allt vi har gjort! <3

Sorry, men jag har ingen bild på pappsen..

Not Perfect

2011-07-18, 19:45:02 / Kategori: Allmänt
Jag kanske inte är som dom tjejerna du brukar bli tillsammans med, men jag är mig själv. Jag står för det jag tycker och skäms absolut inte för det. Jag kanske är en ''mes'' ibland, men jag gör inte dom sakerna som jag inte vill göra. Jag går inte på grupptryck, det är bara korkat. Jag kanske ses som en börda, kul för dig. Men när jag väl gillar någon så kan jag inte beskriva känslan, för det första så kan jag inte sluta tänka på personen. Som sagt kan jag kan uppfattas som en mes när jag träffar den personen jag gillar, men det är bara för att jag inte vill göra bort mig. Destu mer jag pratar destu mer är chansen att jag gör bort mig. Därför är jag heldre tyst än att prata konstant! Jag är absolut inte perfekt, det har jag aldrig sagt. Men vem är perfekt? Just de, ingen. Asså jag förstår inte varför ordet perfekt finns. Det är inget här i världen som är perfekt. Livet är inte perfekt. Världen är inte perfekt. Det är ingen som änns kommer i närheten av att perfekt.
Såklart är det människor som tror att dom är perfekta. Bara för att dom är Snygga, smala, har mycket pengar. Men även dom som tros ha ett ''perfekt'' liv. Har även dåliga dagar, dagar dom inte änns orkar gå upp i sängen. Dom kan bli dumpade av sin pojkvän/flickvänner.
Det jag vill ha fram är att ingen är perfekt, det finns ingen som har ett felfritt liv. Du tror vell inte att det finns människor som har det bra från att dom födds tills dom dör? :O




South Africa 2012

2011-07-18, 19:06:05 / Kategori: Allmänt
Asså shit!! Jag kan inte riktigt förstå att jag ska åka till Sydafrika 2012, det blir det tredje året!! och jag är så sjukt GLAD :D Asså jag kan fan inte fatta det..Att åka till afrika är en dröm för mig som har gått i uppfyllelse och nu ska jag åka dit för tredje gången!! YEEEEEEEES <3
Någon gång i mitt liv så ska jag flytta ner där, vet ej hur länge jag kommer att stanna där då. Förhoppningsvis blir det för all evighet. Om jag någon gång får en man som förlovar för mig, så ska jag diskutera med honom att vi ska åka och ''prov'' bo i sydafrika i några månader. Känner vi då att det känns bra så kommer vi att bo där myyycket lääängre.
Träffar jag ingen man så kommer jag att ensam flytta ner där. Har man då tur så träffar man en snygg vit afrikan,  och alla vita afrikaner är så sjjjuuukt snygga (A)

Är detta bara en dröm? Eller kommer denna drömmen att någon gång bli verklighet? Jag hoppas, hoppas <3 Guud, det är vell inte för mycket att begära? ;P
Men det är ingen dröm att jag ska ner där nästa år igen, haha jag taggar redan och jag vet att det är dumt ;)




















Imorron

2011-07-18, 16:55:05 / Kategori: Allmänt
I Morron blir det att umgås med den efterlängtade Molly!! :) Det är ungefär 1år sedan sist. Men det ska bli riktigt roligt att träffa henne igen efter all denna tid. Om det blir fint väder så ska vi åka till stranden, vi vet fortfarande inte var men troligtvis blir det i Höllviken. För mig så känns det lite konstigt, jag har inte badat i havet en ända gång detta året :) Så i morgon tar jag nog mitt första dopp.. Om det nu skulle bli dåligt väder så ska vi åka in till malmö och shoppa, vad som vi nu än kommer att hitta på så kommer vi ha det j*vligt skojj!!


Får bli en gammal bild från i våras pga att jag sitter vid mammas och pappas gamla data :P

Ullared

2011-07-18, 09:57:55 / Kategori: Allmänt

ULLARED!! :)

Lite saker som jag behöver när jag åker till Ullared med härliga människor.

Massor av kläder
Smycken
Skor
Hårvårds produkter
Olika saker till mitt rum
köpa en tröja där det står ''Ullared'' + ett örngott med ''Ullareds morgan'' :P







Tre bilder

2011-07-17, 18:54:53 / Kategori: Allmänt
Tog tre bilder med pappas digital kamera.'

 När jag var liten :P

Vad har Maja gjort, hon ser lite skyldig :)


Lite kläder som jag har beställt

2011-07-17, 17:37:35 / Kategori: Allmänt
Här är lite kläder som jag har beställt ifrån http://www.ellos.se/




Sedan beställde jag denna i svart och en likadan i vit.

Jag väntar även på 5 ringar som jag har betällt ifrån http://www.Nelly.com/

Vill haaa

2011-07-17, 11:33:54 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag och kollar på pircingar och sidcute. Som ni kanske inte vet så hade jag viljat ha pircing i näsan och i tungan, men tyvärr får jag inte det för mamma och pappa...Desutom vill jag också tatoera mig men det får jag inte iheller! Blir rätt så sur på dom, för jag känner ändå att det är min kropp och jag kan vell göra vad jag vill? Gör jag något som jag inte tycker om så är det mitt eget fel, jag tar ju konekvenserna. Men men, får tjata på mamma och pappa lite, så kanske jag får lite större chanser?
Nu sitter jag även och tittar på sidecute på google, är ganska sugen så det, men jag vet inte om jag kommer att passa idet? Så sitter och tänker om njag äns vågar göra det, men hår växer ju ut igen.


Jag vill, jag vill, jag vill :)

Sömnig dag

2011-07-03, 19:49:57 / Kategori: Allmänt

Hur kan man gå och lägga sig trött och sen när man vaknar så är man ännu tröttare? Är det möjligt? Igelafall, idag har jag försökt göra så lite som möjligt. Det ända speciella är att mamma ringde mig i morse och frågade om jag ville övningsköra, och hur kan man säga nej? så dagen började att ta en liten runda med bilen tillsammans med mammsen.
Nu på kvällen är jag oerhört trött, därför var det tur att jag hade köpt en MONSTER ENERGY DRINK, som håller mig vaken en stund till. Om jag har tur :)



Sömnig dag

2011-07-03, 19:49:57 / Kategori: Allmänt

Hur kan man gå och lägga sig trött och sen när man vaknar så är man ännu tröttare? Är det möjligt? Igelafall, idag har jag försökt göra så lite som möjligt. Det ända speciella är att mamma ringde mig i morse och frågade om jag ville övningsköra, och hur kan man säga nej? så dagen började att ta en liten runda med bilen tillsammans med mammsen.
Nu på kvällen är jag oerhört trött, därför var det tur att jag hade köpt en MONSTER ENERGY DRINK, som håller mig vaken en stund till. Om jag har tur :)