Björn Gustavsson

2010-11-29, 20:19:44 / Kategori: Allmänt
Hahhaha jag kan bara inte sluta skratta åt detta video klippet!!!! så jävla rolig han är!!


Det händer konstiga saker när man sover.

2010-11-28, 02:07:01 / Kategori: Allmänt

Känner snart att jag måste fisa i felicia homuhs öra, eller vad tycker ni? Hon somnade för 2 timmar sedan, hon har både fisit och pratat i sömen! Hon är ju så söööt!
Nä men det blir vell snart daxt att somna, men det kan vara svårt att sova om man inte är så där jätte trött. Just nu så får Pernilla Munke ett cp '"ryck'" hahah man kan ju inte mer än skratta!!


Vill bara fortsätta och mysa i sängen

2010-11-27, 13:43:29 / Kategori: Allmänt

Orkar verkligen inte att röra mig idag, vill bara fortsätta och ligga i min säng och mysa <3 Tror jag dör snart av min mammas röst!!! Hon säger hela tiden att jag ska gå ut med Maja, men jag vill inte för det är kallat och det är snö ute -.-
Sen måste jag baka kladdkaka för släkten kommer ikväll, ush måste även städa huset! Inte minst mitt rum, det är tur att ingen av er har varit på mitt rum nu för att ni hade dööööött!



Jul pyssel med mamma

2010-11-26, 21:03:22 / Kategori: Allmänt

Man kan ju inte mer än tycka att ens mamma är söt! När hon skulle hämta mig från arbetet i dag så berättade hon att hon hade köpt många saker för att vi skulle jul pyssla när det är idol. ÄLSKAR HENNE fast att hon i bland är konstig.

Så just nu sitter jag framför datar, täcke på mig, tittar på idol och värmer mig framför vår öppna spis! hellt jävla underbart är det, och ja desutom snöar det jätte mysigt ute ^^.


Detta blev resultatet på när mamma och jag jul pysslade!


I LOVE YOU

2010-11-25, 18:01:43 / Kategori: Allmänt

Tycker bara att mina underbara vänner är UNDERBARA <3 Älskar er så jävla fucking mycket! Jag tror inte att ni vet hur mycket ni verkligen betyder för mig, ni är dom jag älskar som mest och jag v et inte vad jag skulle göra utan er! Tror jag hade döööt utan er <3 Vill bara att ni ska veta det, och jag hoppas att ni tycker det samma!

Då får man fint besök av Pernilla Munke! som ska ''BO'' hemma hos mig i helgen för att hon har blivit utslängt av hennes syster! Så Pernilla ska få träffa min underbara släkt för att vi ska kalas för mig på Lördag. Du ska veta att du kanske får hjälpa mig med att baka kladdkaka.

Här kommer några bilder från skolan idag! <3


Pernilla på Datakunskapen.


Sen blir Pernilla tvungen att läsa en bok till Felicia <3



En bild till när Pernilla läser för Felicia!


SNÖ

2010-11-24, 16:52:27 / Kategori: Allmänt
GUD VAD ROLIGT DET ÄR ATT FÅ SNÖ......NOOOOOT
Ush då är vintern här igen, kan det inte bara förbli sommar?
Snälla gud jag vill det snällä, snälla, snälla, snälla? Jag vad som helst? eller vad tror ni?

Jaja då har snön kommit till TRELLEBORG, vi som bara vill ha snö när det är julafton. Och ni som inte vet så är de exakt 1 månad till det är JULAFTON <3 och jag längtar som faan :D

Alla borde vara snälla

2010-11-24, 16:39:01 / Kategori: Allmänt

Det kvittar vad andra tycker om ens kropp! men man kommer aldrig själv att vara nöjd med den, livet är så och inget kommer att kunna ändra på det. Det ända som kan ändra på det är med sin egen hjälp, inget annat kan hjälpa.
När andra säger elaka ord om ''mig'' så sårar det en som in i helvete, det finns inget värre. Jag själv kan säga olika idiotiska saker men när det gäller att någon annan gör det så blir det liv i luckorna! Om det är någon som inte är nöjd med den jag är så behöver dom inte säga det rakt ut! Håll det för er själva, jag vill inte höra det ni tycker om mig och ska jag vara riktigt ärlig så bryr jag mig inte så mycket.
Eller jo kanske lite men jag blir så arg så att jag håller på att börja gråta om jag bara snackar om det! det är något som retar upp mig som fan.

Jag kan vara ärliga mot er och säga att jag har blivit mobbad 3-6 och det är inget jag kan kalla ''roligt'' ingen vill bli mobbad, kolla bara på mig! efter att jag har blivit mobbad så har jag fått så dåligt självförtroende. Man vågar inte äns visa sig på badhuset och man tror att alla ska kolla på en och döma en på direktek!
Tjock, det var de dom kallade mig!! det värsta var att man vågar inte iheller berätta det för något, man ses som en förlorare.
-Kolla hon där! hon har blivit mobbad!!! vilken förlorare hon är!!
Man kanske inte säger så men det är så man tror att det ska vara! Ni som någonsin har blivit mobbad eller precis har börjat att bli ''utstött'' så ska jag bara berätta en sak, säg ifrån så snabbt som möjligt annars kan det övergå till fysisktvåld! dom kan börja så dig och du mår psykiskt dåligt på grund av att dom har trampat ner ditt självförtroende.

VAR SNÄLLA MOT DOM DU ÄLSKAR, DU VET INTE NÄR DET KAN VARA SISTA GÅNGEN NI TRÄFFAS!! <3


Tror jag kommer att dö pga alla läxor!

2010-11-22, 18:10:55 / Kategori: Allmänt

Tror skolan verkligen att man ska orka göra alla läxor? dom ger ju nya läxor precis när man är klar med den färdiga läxan! asså jag fattar inte överhuvudtaget hur dom täner, dom tror nog att vi älskar läxor över allt annat och att vi inte har någon fritid utan att vi sitter dag in och dag ut i läxor!!
jaja i morgon ska vi åka till skegrie skola och hålla en lektion med 5 orna som ska bli såååå roligt!!


Vet att jag har ganska läskiga ögon på bilden!! Men ni ska inte bli rädda!! :)


Konstig dag!

2010-11-22, 17:33:06 / Kategori: Allmänt

Jaha då har man varit inne på studio extreme och skulle vara en ''hår modell'' men tydligen så kan man inte göra något med mitt hår för att det är för MÖRKT? Men va fan jag som ville få någon ny färg i mitt hår! men nej nej jag får tjata på min mamma att hon ska betalla en färgning hos frisören, eller vad tycker ni?
Jag brykar alltid få min vilja igenom om jag tjatar lite på henne :) så roligt, nu låter jag som en bortskämt snorunge (A) men det kan jag berätta för er att jag INTE är, jag har tur om jag får något någon gång!!

Annars har det bara varit skola och sen var vi på bibloteket i dag som vi är varje dag pågrund av att Felicia och Pernilla vill det! Sen så blev NÅGRA killar utslängda från bibloteket och så började en biblotikarier skälla på mig och Felicia och Felicia att det var vårt fel? Jävla idiot, jag satt faktiskt och läste 4 böcker för Felicia H och vi var snälla som små barn!!


Detta var en av böckerna jag läste till Felicia Homuth <3


Tomten finns faktiskt

2010-11-21, 19:44:50 / Kategori: Allmänt
Nu vill jag verkligen att det ska bli jul!! vill ha julklappar nu, och det blir ju inte bättre för att min mamma lägger paket i bilen som jag ser när jag sätter mig i bilen!!
Som t.ex ligger det en veromoda påse i bilen.

Jonna: Vad är detta för påse?

Mamma: Det har du inte med att göra!

Jonna: AAHA men då vet jag vad det är för något!!!

Mamma: Vad skulle det vara för något då?

Jonna: EN JULKLAPP!!!

Mamma: Amen Jonna tomten finns faktiskt, det är han som lägger klappar under granen. Jag är som hans nissar jag hjälper honom när han har mycket att göra! Han har inte alltid tid att åka till alla barnen i världen !!

Jonna: Jaja mamma jag vet att tomten finns!! <3


Vackra Målningar.

2010-11-21, 12:29:27 / Kategori: Allmänt






För er som inte vet så är detta Marilyn Mansons typ logga!! :D

HÄR FELICIA HAR DU DOM!! :)

Fick lägga in mina ''vackra'' målningar eller vad man säger på Marilyn Manson!! Hade inget att göra i går så att det blev att rita lite!!


Marilyn Manson

2010-11-20, 15:38:53 / Kategori: Allmänt

Så J*vla bra låt med Marilyn Manson - This is the new shit!! Ni BÖR lyssna!!

Vi kan om vi vill!

2010-11-17, 20:10:40 / Kategori: Allmänt



Om det är någon som inte tror på att jag och felicia inte gör något på lektionen!! VI HAR BILDBEVIS!!!
Och vi är bäst på att mätta blodtryck!! Ingen slår oss <3

Annars vill jag bara berätta att jag ska sluta och äta så mycket godis och andra sött saket!! Jag har också börjat träna här hemma, sen är jag ganska stålt att jag har gått ner 1kg på en dag! Kanske inte så mycket men det är dock något.


Hatar Tisdagar

2010-11-16, 19:20:26 / Kategori: Allmänt

TTTTIIISSSDDDAAAGGG!! jag hatar Tisdagar, mer än vad jag hatar måndagar! jag vet inte varför men jag tycker bara det.
Idag har det blivit skola, som vanligt! och alla ni ska bara veta hur mycket skoltrött jag är, och vi har typ bara gått i skolan i 2 månader.

Jag måste bara berätta en sak för er alla!! Asså det är så gulligt, och jag vet inte hur jag ska beskriva det? Men jag sms Morteza och frågasde vad han gjorde, då skev han att han skulle ta sin buss och sedan åka hem! Sen frågade han mig och jag skev att vi satt i mediateket och så frågade jag om han ville hålla oss sällskap?
Tror ni inte då att han skrev att han kunnde ta bussen kl.16.00 istället? så att han kan komma och sitta med oss?

Asså aaaawwe så gulligt!! :)

Nu är snart klockan 19.10 och jag vet itne vad jag ska göra? tror att jag ska gå upp på mitt rum och lägga fram kläder till i morgon? men jag är inte hellt säker men det är ju skönt att ha det gjort, och jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt idag.
Men det kan jag ju inte iheller för att jag ska se på Desperate Hauswife, eller hur det stavas!
Så mina planer för kvällen är att lägga fram klädder, duscha och kolla på tv ;)

Sen har jag ett litet tillägg :) Felicia, Emelie och Pernilla vi bör träffas någon gång i veckan kanske Fredag???
JAG VILL ATT VI SKA TRÄFFAS NUU!!



Busiga vovven!

2010-11-14, 15:24:17 / Kategori: Allmänt

Då har man precis sett Maja och Nellie busa i uterummet!! Det värsta är att Maja tror att hon är lika stor som Nellie men det är hon verkligen inte!
Just nu sitter jag fortfarande och kollar på dom medan dom busar och springer runt i cirklar efter varandra, hur roligt kan det vara?

Annars idag har jag gjort lite läxor och övningskört IGEN, och det blir roligare och roligare för varje gång! Snart blir det att göra vid min garderob! Och det behövs verkligen, ni vill inte kolla in i den för att det är så mycket kläder som jag inte äns andvänder!


ÄNTLIGEN

2010-11-13, 23:13:53 / Kategori: Allmänt

Idag har dagen bara beståt av att släda och laga mat inför vårt släktkalas! Desutom har jag fått övningsköra med min mamma idag! :) ROLIGT.
Nu är klockan 23.04 och det är typ 1 och en halv timme sedan min släkt åkte hem, och nu vill jag bara lägga mig i min säng och sova! Får vell hjälpa mamma att plocka undan? eller? Jo det får jag, annars får jag dåligt samvete och det vill jag inte få! Därför är jag en duktig dotter och hjälper till, och sedan var det faktiskt mitt kalas (Y)
Jag får vell gå ner och borsta mina tänder och gå och krama kudden!! :P


Ni får ursäkta bilden, men jag var bara tvungen!! kanske inte världens mest seriösa bild men ändå!! :)

Jag får ändå tacka släkten för en trevlig kväl och tack för PENGARNA jag fick! Känns som alla pengar kommer att spenderas på KLÄDER och mera KLÄDER! <3 


Grattis kusin

2010-11-13, 19:29:09 / Kategori: Allmänt



Då fick man precis reda på att min kusin ska uppträda i lilla melodifestivalen!! Torsdag kl.20.00 på kanal 24 :P
ni bör kolla på det!! Riktigt BRA (Y) <3


TRÖTT

2010-11-12, 20:04:24 / Kategori: Allmänt

Uush just nu vill jag bara SOVA!! är så trött, tror att jag kommer att dö så trött jag är.
Men jag tycker att man inte kan gå och lägga sig kl.19.55? känns lite tråkigt, men jag måste ju se Idol 2010 :) Heeja Heeja JAY SMITH :)
Idag har det blivit att åka till skolan och sen jobbade jag efter skolan. 13.00 - 16.50!! Och jag som ville med på fest med Pernilla och Felicia men jag orkade inte och sen ska vi ha gäster i morgon! :( Vi får be dom att ha en fest till om några dagar! :D som jag kan komma på!?



Får lägga in en bild på min lilla Maja <3


....

2010-11-11, 20:30:23 / Kategori: Allmänt

KAN INTE SLUTA SJUNGA DENNA LÅTEN!!! :)

Dagen 11/11-2010

2010-11-11, 19:56:09 / Kategori: Allmänt

Idag började jag i skolan som vanligt kl.8.00!! Blev att börja med Svenska.. som är SÅ ROLIGT!! Kan en lärare bli mer dryg än Anna? Efter Svenskan blev det Datakunskap där vi hade ett prov, ofta man har ett prov om man inte har haft en lektion på 3 veckor! Man kan ju undra hur han tänker? Men fick G Igelafall :)
Lunchen kom sen där det blev att äta på MC med Pernilla, Felicia och Felicia! INTE BRA!!
Sen var jag tvungen att vara kvar på Naturkunskapen när alla andra hade slutat kl.11.30 :S men hade tur att Pernilla och Felicia var kvar med mig! TACK <3

När jag hade slutat gick vi till bibloteket där vi hade 2 skit läskiga killar som gick efter oss! Asså fy fan vad vi blev rädda, den ena gick och kollade om vi satt kvar! Jag tror inte det var så bra att du räckte fingret till en av dom FELICIA :)
Men vi sprang ut så snabbt som vi kunde :D fy fan vad läskigt
!
Vacker bild på vår frio!! Men vi glömmer inte dig Felicia Homuth <3


Välkommen

2010-11-11, 19:33:40 / Kategori: Allmänt

Välkommen till JonnaSwerreSchmidt.blogg.se <3
Jag hoppas att ni kommer att ÄLSKA min blogg!!
Jag heter Jonna Swerre Schmidt och bor i trelleborg, jag är 16 år och går på omvårdnadsprgramet på Söderslättsgymnasiet!
Vill också nämna vår frio som består av Pernilla Munke, Felicia Homuth, Emelie Göransson och så klart jag själv! <3


Välkommen till min nya blogg!

2010-11-11, 19:10:38 / Kategori: Allmänt