Praktik

2011-02-28, 17:00:18 / Kategori: Allmänt
Idag börjar vår praktik men som tur är så har jag varit ledig idag (A) Börjar i morgon kl.12.30 - 20.00 islället. Ganska chill tid, inte serskillt mycket som händer mer än att dom äldre ska ha mat och annat smått ocg gott. Ska faktiskt bli roligt att komma tillbaka igen, har saknat det ganska mycket. Ibland så hoppas jag att jag kommer att få sommarjobb där, men man vet ju aldrig. Som några av er kanske redan vet så sommarjobbade jag på citygross förra året, eftersom att min pappa jobbar där så har jag en ganska stor fördel. Men det är inte lika roligt att packa upp varor som att jobba med människor. Så ja jag hoppas på sommarjobb på ålderdomshemmet!


Bara 47 Dagar kvar till Sydafrika

2011-02-27, 16:40:17 / Kategori: Allmänt













































Kännde att jag ville dela min upplevelse förra året när jag var i sydafrika. Det är verkligen något som alla människor bör uppleva, att åka till Sydafrika <3

Tösserna har precis åkt hem

2011-02-27, 14:57:39 / Kategori: Allmänt

Tyckte att det var synd att Felicia H åkte hem så "tidigt", men jag förstår henne. Det är inte så lätt när man är så krafigt allergisk mot djur hår och dam. Gjorde så gott jag kunde med damet. Städade hella huset för att felicia inte skulle få en allergisk shok eller hur man ska säga det. Men det var trevligt att vi alla kunde träffas, har längtat efter det så mycket. Känndes skiit bra att träffas, det är så härligt att vi kan snacka om allt och lite till (Y)


Wiiiiii

2011-02-25, 17:20:33 / Kategori: Allmänt
Vill bara säga att mina underbara TÖSSER kommer hem till mig i morgon, längtar rikitgt mycket. Känns verkligen som om det vet en evighet sedan vi träffades. Känns även som om vi alla är ovänner och det känns riktigt hemskt. Pernilla är den ända jag har träffat 1 gång på lovet, vi mötte varandra när vi skulle till polisen och vitna. Hon var snäll och väntade med mig, vi pratade om allt och lite till. Alltid skönt att kunna prata om allt till er alla. Vi känner varandra så sjukt bra så om det har hänt något så ser vi det på varandra direkt. Sjukt härligt att vi har kommit varandra så nära <3 Jaaaaao vad ska man mer säga Pernilla??



Titta vad som kom :)

2011-02-24, 18:55:04 / Kategori: Allmänt



ÄNTLIGEN!!


+ att jag fick en katalog :P

Godnatt

2011-02-23, 21:21:41 / Kategori: Allmänt
Godnatt all människor runt om i världen, hoppas att ni sover så gott! FÖR DET SKA JAG GÖRA! Har inte hänt så mycket idag, mer än att Pernilla, Felcia S och Felicia H ska komma hit till mig på Lördag. Ska bli trevligt att äntligen få träffa mina så Tösser igen, känns som en evighet sedag vi träffades. Tror att det var typ 1 ½ vecka sedan, men jag kan ju ha fel. Blir förmodligen pizza och godis och massor av snackanda....GILLAS <3


Felicia S


Felicia H


Pernilla


& jag så klart ;)

Blir kanske rik tillslut?

2011-02-23, 21:06:09 / Kategori: Allmänt
Blir att jobba på City Gross i morgon och på Fredag, det gillas. Känns verkligen att jag behöver perngar för tillfälligt, tyvärr så får jag inte mina perngar förän i Mars, eftersom att det typ tar en månad innan jag får min lön. Men känns ändå bra att få känna lite Money (Y). Snart blir det att gå och lägga sig, för att man ska upp tidigt i morgon. Om jag har tur så kanske jag blir lite pigg i morgon, nu när jag har sportlov.
Något som jag har grubblat över är att varför heter det Sportlov? Ska man ut och sporta på lovet eller??

Kommentera gärna om ni vet varför det kallas sportlov? Eller varför ni tror att det heter Sportlov?


Mina besökare har ökat (Y)

2011-02-23, 21:01:09 / Kategori: Allmänt
Blir sjukt glad när mina besökare ökar, inte för att det är så många som läser min blogg men det är dock några. Vet inte riktigt hur alla folk får reda på vad min blogg heter men det är bara trevligt att ni kommer och besöker min blogg. Det blir mycket roligare att skriva ett inlägg när jag vet att det är personer som läser det. Innan om jag hade en bra dag så hade jag 9st besökare och det har ökat krafrigt under bara några timmar, och det gillas väldigt mycket! Ennu ett tack till mina underbara läsare <3


Vill Bara Säga TACK

2011-02-23, 15:34:57 / Kategori: Allmänt
Vill bara säga tack till dom som skriver kommentarer till mig!! Inte för att det är många som skriver det men till dom som verkligen gör det, jag uppskattar det jätte mycket. Så snälla fortsätt att kommentera som ni gör, var inte rädda utan bara komentera. Tänk på innan ni kommenterar, tänk att ni ska behandla andra som ni själva vill bli behandlade!! Att ni inte skrivet massa idiotiska saket.
Fick en bra kommentar igår, det var en tjej som tycktre att min blogg var fin :) sånt gillar jag skarpt!

Alla blogg läsarna, ni får ha en fortsatt bra dag :)


Beställd

2011-02-22, 15:18:42 / Kategori: Allmänt
Har bara en liten sak att berätta, nu har ja beställt min nya plånblok på Ellos.se. Tyckte att jag gjorde ett rikitgt bra köp, den var riktigt snygg och den kostade inte så mycket iheller (Y)


Måste

2011-02-22, 15:16:50 / Kategori: Allmänt
Sitter vid datan och funderar över om jag ska träna i 30min, eller inte? Har tränat alla dom andra dagarna, så jag får ställa mig på mammas och min orbitrek nu.. Har haft ett nyårs löfte att jag ska börja träna och börja äta bättre. Men ja det har ju inte gått sådär jätte bra. Just nu vill jag bara gå ner i vikt till vår familj ska åka till Sydafrika, pallar inte att se ut så här längre. Men nu j*vlar är jag taggad som faaan!! (Y) Det är verkligen något som jag behöver och ni ska jag lyckas.
Bara så att ni vet, så gör jag detta bara för att jag själv ska se bättre ut och att jag mår mycket bättre!!


letar, letar och letar

2011-02-19, 14:33:45 / Kategori: Allmänt

Letar efter en snygg plånbok med nitar, men det går inte så bra. Har hittat en på Ellos.se men vet inte om jag ska betsälla den. Kostar ungefär 299:-


Ska jag köpa eller inte?


Kalas för min mamma

2011-02-19, 10:05:15 / Kategori: Allmänt
Igår så hade vi kalas för min mamma, det var min mammas familj som kom på besök. Hade det roligt och mamma fick massor av fina saker ifrån släkten. Av mig och pappa så fick hon fyra stycker förstoringar så djur i från Sydafrika som vi själv har tagit :) Kan stolt berätta att av dom fyra bilderna så har jag tagit tre. Hahahaa jag kan om jag vill.
Av hennes pappa och hennes låtsas mamma fick hon 30 tulpaner och pengar. Av hennes bror så fick hon natchos och olika kryddor och dippor. Roligt att få något sånt, så kan man själv ha något att göra! Kl.23.00 åkte dom hem och efter det så satte man sig vid datan och "ugglade". Men skönt är det igelafall.

Bilder av hennes presenter kommer lite senare ;)


Kul

2011-02-19, 09:32:58 / Kategori: Allmänt
Vill ut och övningsköra med min mamma, men hon är rädd för att vi ska krocka....Snällt. Så mycket litar hon på mig. Förra gången jag övningskörde så körde jag i 70km/h och då sa hon att hon ville åka fortare, så lite måste hon ju lita på mig. Efter allt klyd med mitt mopedkörkort så vill jag bara lära mig att köra. Jag fyller år 10 November och det tog 6 månader innan jag fick mitt körkorttillstånd, som om det inte skulle vara nog så tog det lång tid innan jag klarade teori provet i Malmö. Tog säkert 3ggr innan jag fick mitt körkort, och det var i sommras. Därför vill jag bara ut och visa alla vad jag går för!!!


Känner mig "handikappad"

2011-02-18, 23:44:41 / Kategori: Allmänt
Faaaaaaaaaaaaan, min data har fått något virus. Jag kan inte komma in på internet utan att det kommer upp ett fönster på datan, så står det
- fyller du inte in dom här uppgifterna så kommer du inte ha tillgång till denna sida!!
Asså va fan? varför ska allt sånt här skit hända mig? Jag har ALLTID sådan otur, men istället för att bli deprimerad så får jag se det positiva. Ojj vänta DET FINNS JU INGET POSITIVT!!!!! Så nu blir det att andvända mamma och pappas data, det får gå bra så länge. Om jag har tur så kommer vell pappa snart att hjälpa mig med datan, så att jag inte tar hans data ifrån honom.


Gammal bild, från i sommras <3

Ännu en dag!

2011-02-16, 16:32:04 / Kategori: Allmänt
Har jobbar ännu en dag, älskar att jag får hjäpla äldre människor, jag blir så otroligt glad i hella min kropp.

Jaaoo

2011-02-15, 16:16:53 / Kategori: Allmänt
ÄNTLIGEN


APU

2011-02-15, 15:58:47 / Kategori: Allmänt
Eftersom att jag har tystnadsplikt så får jag inte berätta hur min första dag har varit på min praktik plats, men har haft det jätte roligt. Mina arbetskollegor berättade att jag kanske kommer att få ett sommarjobb, hoppas verkligen för att jag hade det så roligt.

Vad gör man inte för sina föräldrar?

2011-02-14, 14:15:04 / Kategori: Allmänt


En förstoring till min kära mamma <3


Choklad till min kära pappa <3


Matte prov...

2011-02-14, 11:36:05 / Kategori: Allmänt
Skrev ett meddelande till Edin igår för att fråga vad jag fick på mitt matteprov som vi hade i Torsdags. Jag tyckte att provet var svårt, eftersom att jag inte hade gjort klart alla mina uppgifter. Så går det när man tramsar under lektionstiden.. men vilken människa orkar att vara seriös ALLTID? så är jag skulle gra provet så gjorde jag så gått jag kunde, och jag var nöjd när jag lämnade in prvoet, men jag var forfarande orolig om jag skulle klara det eller inte. Hoppas på det bästa.

Idag fick jag ett meddelande från Edin där det stog att jag var godkännd, shiit jag har alldrig varit så glad i hella mitt liv..

TACK PIPPI  :P

Glad Allahjärtansdag <3

2011-02-14, 09:17:28 / Kategori: Allmänt
Idag är det den 14 Febuari och vet ni vad som händer då??....Allahjärtansdag. Hoppas alla där ute i Världen får en super bra dag med er familj och vänner.
Själv ska jag firra min Allahjärtansdag med min mamma och min pappa, hoppas att dom blir glada för deras paketer som jag har köpt till dom.


Rihanna

2011-02-13, 18:22:47 / Kategori: Allmänt
Skulle bara berätta att vi har beställt biljetter till Rihanna 31 Oktober 2011, mamma, jag och pappa ska dit.

31 Oktober 2011

2011-02-12, 14:48:49 / Kategori: Allmänt
31 Oktober 2011 ska nog jag, mamma och pappa på konsert och se Rihanna, hade verkligen velat se henne. Hoppas på att Pernilla, Felicia och Felicia också kan följa med, vi hade haft skiiit roligt tillsammans. En biljett kostar ungefär 495kr, men är inte alls säker. Men jag funderar starkt på att köpa VIP Biljetter som korstar 1450kr. Undrar fortfarande vad det kommer att innebära, är det bara att man kommer att sitta närmare Rihanna, eller att man kommer att få träffa Rihanna??? VILL ÅKTA OCH SE RIHANNA


Brudboll

2011-02-11, 23:54:10 / Kategori: Allmänt
Spelade brudboll med Pernilla, Lisa, Emelie och Johanna idag. Jag tyckte att vi spelade bra men vi måste ändå fortsätta att kämpa tills spelet är slut. Vi vann Handboll och Volleyboll men förlorade fotboll. Sen så mötte vi ett sånt skit lag som kallade oss för:

- Horor.
- Fittor.
- Att dom skulle skjuta huvudet av oss.
- Att dom skulle döda oss.
- Sen så sparkade dom på oss.

Som ni förstår så spelade dom jävligt dåligt, och det sa vi till Mimmi som höll i Brudbollen. När vi skulle spela den sista matchen som var Volleyboll så hade vi redan förlorat, både jag och Johanna sa rakt ut att vi redan hade förlorat. Har man sprungit och blivit kallade alla dom sakerna, så blir man jävligt förbanad och desutom så har man redan förlorat i sitt huvud. Den ena spelaren frågade oss om det gick bra, då svarade jag - ja det går skit bra, ser du inte det??  Sen så började hon bara skratta!!!! Allså hur lågt kan man sjunka?? :O


Emelie, Pernilla, Lisa, Johanna och jag!!

Middag med klassen

2011-02-11, 23:35:38 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från trelleborg, har ätit middag med klassen idag. Synd att tre personer inte kunde komma. Jag hade riktigt roligt och hoppas på att vi kommer att göra det någon gång igen, roligt att umgås utanför skolan. Kl.18.45 träffades vi på Harmony, men det var typ bara jag, Pernilla och Emelie som var där men efter 10min så började alla komma.
Desutom så hade vi Brudboll idag så jag kände att jag kunde äta vad jag ville, eftersom jag har sprungit och hållt på så mycket idag.

Började med "En Grillad Kycklingfilé med wokade grönsaker, ris, bearneise + ett glas light cola"
Sen blev det "Daim tårta med glass och grädde med is the"

Gott var det (Y)


Vi borde vara släkt

2011-02-10, 15:41:49 / Kategori: Allmänt
Han heter också Schmidt i efternamn :D


Skola

2011-02-10, 15:37:46 / Kategori: Allmänt

Har just kommit hem, har gått i skolan hella dagen. Så nu sitter jag och kollar på Nickelodeon "Icarly". Riktigt bra är det, kan inte sluta skratta. HAhahha :D.

Samtidigt som jag kollar på Icarly så taggar jag till för Brudboll som vi ska spela i morgon, längtar extremt mycket. Haha jag ska tackla alla människor som kommer i min väg, men inte så att dom "skadar" sig. Men vi ska spela handboll, fotboll och vollyboll. Ska bli riktigt roligt att spela alla dom sporterna.
Det bästa är att vi missar hella dagen i skolan i morgon, vi har inga lektioner.


APU

2011-02-08, 17:45:30 / Kategori: Allmänt

Blir snart att åka ut och praktisera på ett ålderdomshem, längtar riktigt mycket. Tycker äldre människor är så söööööta, men det är som vår lärare sa.

- Man kan inte aawwa till en äldre människa, dom har gått i genom så mycker under sitt liv.

Men jag kan ju inte hjälpa det, dom är ju riktigt söta, dom är som små barn!!


Expert

2011-02-08, 17:39:33 / Kategori: Allmänt
Hatar Expert så mycket... Var inne på Expert i Trelleborg den 3/2 - 2011 för att göra en förstoring av en bild som min mamma skulle få på alla hjärtansdag. När jag kom in där efter skolan så fick jag hjälp av en man, var liksom första gången som jag skulle förstora en bild. Han var snäll och hjälpte mig eftersom att han såg att jag var förrvirad. Han hjälpte mig så snabbt att jag blev färdig på bara 10min.

Idag var det dags att hämta min förstoring, hade stora förväntningar på bilden. När jag kommer till Övre för att bli hämtad av min mamma, så tittar jag på bilden, och för min stora förvåning såp ser jag att den ser "förjävlig" ut. Bilden såg ut som om det var en IDIOT som hade gjort den. Så när jag kom hem så ringde jag Expert för att få reda på om man kunnde lämna tillbaka bilden för att sedan kunna göra om den som jag vill ha den. Hon sa att det inte gick men att vi kunnde ''möttas på mitten''med betallningen, jag bara: ska jag ta med mig min bild så att jag kan lämna tillbaka den i morgon? Hon: ja gör du det...

Men asså varför kan man inte bara göra rätt från början?? :O

Så i morgon ska jag till Expert igen, för att få bilden som jag vill ha den, hoppas bara att den blir klar till Alla Hjärtans Dag.

PS: Desutom så köpte jag en present till min pappa också!! <3 Undrar vad jag själv kommer att få från mina föräldrar :D


Jag vet..

2011-02-01, 19:40:23 / Kategori: Allmänt
Jag vet att jag ar varit dålig att lägga ut inlägg nu på den senaste tiden. Har inte riktigt haft tid, har extremt mycket i skolan och sen känner jag att jag måste ha ett privat liv utöver skolan. Så idag har vi haft en ganska lungn dag i skolan, blev hämtad efter skolan av min mamma sedan åkte vi hem så att jag fick träna på medicingrundkursprovet.

Det har inte blivit så mycket pluggande nu under den senste tiden, mår inte så bra när jag är hemma. Det kanske inte märks i skolan, men jag försöker göra allt för att inte hella skolan ska märka att jag är deprimerad. Vet inte vad som kan vara fel? Känner mig bara deprimerad när jag kommer hem, men inte så mycket i skolan. Tror det är för att jag är med mina vänner, dom gör mig så jävla glad!!!

Se hur jag känner mig om några dagar, annars får jag fan söka efter någon som kan hjälpa mig -.-