Det är inget fel på dig, men jag hatar dug ändå!!

2011-04-28, 17:40:44 / Kategori: Allmänt
Det är inget fel på dig, men jag hatar dig ändå!! Jag vet inte varför jag hatar dig så extremt mycket men det är bara så. Jag klarar inte vara med dig i samma rum en längre tid, mina ögon blir svarta och jag känner mig som HULKEN! När jag hör din röst, så är det som man drar sina naglar på en svart tavla. När jag ser dig så vill jag bara sätta mig på dig och bara slå!? Jag vet att det är ett fel på mig, men va fan? ska man vilja slå ner en person när man ser eller hör honom/henne??


Tillbaka till lilla Trelleborg

2011-04-26, 16:08:52 / Kategori: Allmänt
Då är man hemma i lilla Trelleborg igen. För er som inte vet så har jag varit i Sydafrika! Hade utan prblem stannat där i en hel vecka till. Samtidigt som jag ville stanna så är det ändå skönt att komma hem, det låterr sju7kt men jag hade nästan glömt hur vårt hus såg ut!? Är inte det ganska sjukt

Idag så blev det bara att vara i skolan och träffa mina underbara vänner igen, hade saknar dom något så enormt, jag saknade våra stunder då vi bara inte kan sluta skratta ^^ Älskar det <3


Trist skoldag

2011-04-14, 12:54:17 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag i skolan och försöker se på http://felicehomuth.blogg.se/ men det fungerar inte som vi vill, eftersom att våra lärare har blockerat våra datoror från bloggar. Just nu så har vi bara en lektion kvar och vi väntar på Ronny. Felicia Svefelt och jag har varit ensamna utanFelicia Homuth och Pernilla Munke. Tyvärr så är felicia Homtuh sjuk och PernillaMunke är i Barcelona och för en som vill veta så ska jag till SYDAFRIKA IMORGON!!!!!


JAG ÄR BEROENDE ;)

Solen tittar äntligen fram

2011-04-09, 17:04:37 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en perfekt dag, inte för att jag har gjort något spreciellt men att jag inte har gjort ett skiit. Det ända som har hänt idag har varit att jag har suttit ute och solat samtidigt som jag läste medicngrundkurs. Det är en sån dag som man måste ha ibland, att inte göra ett skiit.


Dagens kläder

2011-04-08, 15:47:18 / Kategori: Allmänt

Shorta ( Ginatricot )
Linne ( Ginatricot )
Byxor ( Ginatricot )
Hahhha för er som inte har förståt det så äldra jag GINATRICOT :P Det finns så otroligt finna kläder och om det inte skulle vara nog så är det till rätt pris :D


Fredagsmys

2011-04-08, 15:40:37 / Kategori: Allmänt
Äntligen hemma ifrån skola, har haft en händelserik och rolig dag i skolan! Men det brykar det bli med felicai H, Felicia S och Pernilla ;D Det är så j*vla härligt att vi kan vara oss själva med varandra, jag är så tacksam för det. Hade aldrig att pallat vara med någon som man inte kan vara sig själv med. Då hade jag gått in i vägen eller något..
Ikväll så ska jag bara vara hemma och ha lite fredagsmys med familjen + att jag måste börja att träna på medicingrundkurs provet, har inte börjat än så jag får vell börja med det idag (A)

 

Cha Cha

2011-04-04, 19:13:50 / Kategori: Allmänt

Cha Cha bloggen, nu ska jag träna i 30min..


Skolan

2011-04-04, 19:00:20 / Kategori: Allmänt
Idag började vi kl.10.00 i skolan, ganska chill dag i skolan idag. Det är verkligen såna dagar jag gillar. Vi hade inga speciella lektioner i dag mer än Engelska, där vi skulle rediovisa en nyhet. Tyvärr så blev Felicia H sjuk så vi kunnde inte redovisa så det får vi göra nästa veckan. Tyckte att det var ganska skönt att vi inte kunnde redovisa eftersom att jag inte visste riktigt vad jag skulle säga. Men till nästa vecka så ska jag försöka att kunna det utantill!


Mamma och jag shoppade på Entre i Malmö

2011-04-03, 13:58:19 / Kategori: Allmänt

Tror ni att jag klarar mig i sydafrika?? ;P

Gäster igår

2011-04-03, 13:03:30 / Kategori: Allmänt
Igår hade vi gäster här hemma, dom vi ska åka med till sydafrika var här. Asså fan vad man blir taggad när man sitter och snackar om sydafrika. Det är då man verkligen fattar att vi åker om 12 dagar!? Jaja jag kan inte fortfarande förstå det men förhoppnings vis så föstår jag det när vi sitter på planet ner till England.
Det var mycket trevligt igår, vi satt och snacka om allt som rörde vår resa. Både jag och mamma är mycket nervösare detta året än vad vi var förra året :)




Tyckte att det var ganska snygg det jag hade på mig :$