Maxi brinner :O

2011-05-22, 18:22:13 / Kategori: Allmänt

Fick precis ett sms från Felicia homuth om att Maxi i Trelleborg brinner i stora lågor!!! :O


Vet att det inte är en bra bild...


Varför?

2011-05-21, 19:24:32 / Kategori: Allmänt
Jag är alltid seg när det gäller mina läxor i skolan, som t.ex. ska vi ha läst ut en bok till på tisdag tror jag. och jag har nästan läst halv boken på 1 dag... och jag måste ha läst ut den till i morgon.
Sen är jag seg med allt i skola, jag lämnar allt till sista minuten -.-


Vad har hänt med mig? xD

2011-05-18, 20:31:11 / Kategori: Allmänt

Jag börjar ju undra, vad har hänt med mig den senaste tiden? Kanske är det bara jag som har märkt att jag har blivit en "sur käring"? Ibland känner jag mig faktiskt som en Bitch? Kanske det? Men det är ganska roligt att jävlas med andra!! Där ser ni, jag har blivit ond....

Om ni i skolan har märkt det så hade jag velat att ni ska kommentera detta!! Fan jag kan ju inte gå runt och uppföra mig som en bitch!!

Tack!


väntan är värst!!

2011-05-17, 07:43:23 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i skolan och jag vill verkligen inte att denna skoldagen ska börja.. jag vill bara lägga mig ner och sova någon stans. PALLA SKOLAN LÄNGRE.
Jag har alltid varit den eleven som har gjort det jag ska och utan protest, men nu är det slut, jag orkar inte längre. Den tiden är över och jag ska göra tiden för mina lärare till ett HELVETA!! xD


Yeeah!!

2011-05-16, 15:36:48 / Kategori: Allmänt
På tordag 19/5 åker jag och Tösserna till Skurup för att kolla på några band som spelar på Torget. Vi ska även träffa en kille som heter Erhan :) Ska bli trevligt och umgås med mina kära vänner och träffa några andra folk!!
Förmodligen så blir det att jag sover över hemma hos Pernilla efter vi har varit i Skurup, så Tordag - Fredag..

Sen så har Pernilla, jag och Felicia S snackat om att vi ska till Blekinge där Pernilla har en sommar stuga med sina släktingar. Det ska bli roligt att åka dit för att vi har hört så mycket om den platsen :D


Uussh

2011-05-16, 05:55:50 / Kategori: Allmänt
Godermorgon... helst hade jag velat sova vidare men tyvärr måste jag till skolan idag :(


Vi sticker nu

2011-05-14, 13:16:40 / Kategori: Allmänt
Cha Cha, nu sticker familjen Swerre Schmidt till Morfar och mormor!! Ses senare ikväll :D Puuuuuuss


Fullt upp!

2011-05-14, 10:39:23 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade precis och snart ska jag börja göra vid mig. För äntligen ska vi upp till morfar och mormors stuga i "wästantorp" i Hörby. Kanske blir det att hälsa på Martins hus i från Big Brother? HAhhaha jag kan vell dröma? xD
Just nu sitter jag och kolla på "16 and pregnant" och dricker nutrilett (Y) Jag håller på att gå ner i vikt så jag dricker den två ggr om dagen och sen till middag så äter jag bara sallad och något kött. Sen + det så försöker jag träna varje dag, ibland blir det inte men då tar jag igen det någon annan dag..


Som det kan bli!?

2011-05-13, 15:06:10 / Kategori: Allmänt
Som alla har förståt så är det fredagen den 13, och än så länge så har det inte hänt något allvarligt. Men om jag tänker efter så har typ allt ramlat runt om kring mig... Kanske så kan det vara att jag är vitsheplig eller så är det bara en sån dag man har att allt ramlar?
Annars idag så har jag inte gjort något speciellt, att jag har varit i skolan är nog det största jag har gjort idag.  Men en sak som jag tycker är rätt roligt är att jag, pernilla, felicia och felicia har alltid sjukt roligt i parken :D Man vet att när vi ska till parken så kommer vi att hålla på att dö av skratt.


Fredagen den 13....

2011-05-13, 09:01:17 / Kategori: Allmänt
Som ni redan har förståt så är det frdagen den 13. Jag hoppas verkligen att det inte kommer att hända mig något idag, i morse så var jag sjukt rädd att jag antingen skulle köra och ramla eller att jag skulle bli på körd... INTE BRA.
Ni får reda på mer sen när jag kommer hem ifrån skolan, om det har hänt något allvarligt!!


Heej Hopp Gummi Snopp!

2011-05-12, 18:45:39 / Kategori: Allmänt

Varit och cyklat med klassen idag, underbart att man redan har fått dagens motion genom cyklingen!! + att idag har jag och mamma levererat dom sista kakorna. Det ända som ska göras nu är att mamma ska ge mig pengarna för dom kakorna vi har beställt..
Annars idag, har jag inte gjort något speciellt. Nu ikväll ska jag bara chilla och om 15min ska jag se reprisen från Big Brother, ni vet att jag pallar inte att vara uppe till 23.00 på vardagarna när jag går upp 05.30 på morgonen.

PUUUUUUUSS PÅ ER <3


Duktig som f*n

2011-05-11, 15:46:17 / Kategori: Allmänt
Igår till middag så åt jag och mamma Tonfisk sallad och en nyttig bulle...muuuums ^^


Till mellis så åt jag jordgubbs yogurt med banan och färska jordgubbar :D





skolan

2011-05-11, 15:26:09 / Kategori: Allmänt
Kom hem lite tidigare från skolan idag... skönt som f*n. Det ända jag ska göra i dag är att plugga ekvationer, har omprov på det i morgon. Hoppar verkligen att jag kommer att klara det, är ganska osäker...


Dagens kläder!
Kavaj: Veromoda, Tub topp, JC

Big Brother

2011-05-08, 21:06:59 / Kategori: Allmänt
Nu blir det att sitta med en kopp med coca zero och mysa framför Big Brother <3


Ny mys dress från Klädbytardagen <3

Mysig dag idag

2011-05-07, 15:58:03 / Kategori: Allmänt

Idag har det varit en hellt underbar dag, har badat hundarna, tagit fram trädgårdsmöblerna och solat. Mamma kom hem kl.13.30 och sedan satt vi bara pratade om allt möjligt, alltid härligt att ha en mamma som man kan snacka med precis om allt. Allt som rör mig kan jag snacka med henne om!. Efter att vi hade snackat så bestämde vi oss att vi skulle bada våra älskade hundar o.O Som sagt, det är aldrig roligt att bada hundar som hatar vatten!!
Ikväll blir det att bara ta det lungt och inte göra något som är jobbigt ^^




Trelleholla

2011-05-02, 19:35:17 / Kategori: Allmänt
Varit på skolan idag för att skriva ett matte prov, när vi har studiedag xD Tror inte att det kommer att bli ett bra resultat.. Kunnde Edin inte göra ett lite lättare prov? När den som har MVG tycker att provet är svårt, så är det något som är fel!? Eller??
Så idag vaknade jag kl.9.00 och kl.13.00 körde jag till skolan för att göra provet. Efter provet så gick jag och Pernilla till stan för att mötta upp Felicia. Vi kollade lite i några äfferer och felicia hittade lite smått och gott ^^ Jag själv kunde inte köpa något eftersom att min pappa inte har satt in mitt studiebidrag på mitt konto än -.- Men jag funderar om jag ska köra ett par solglasögon som jag hittade på Ginatricot? Kan bara inte sluta tänka på dom.. tror jag ska köpa dom i morgon!


Tröja: vera moda
Byxor: Ginatricot
Skor: Skopunkten

Valborg <3

2011-05-01, 20:59:04 / Kategori: Allmänt
Tyvärr så tog jag inga bilder från igår, men faan vad jag hade det roligt!! Så jävla underbara kompisar Pernilla har :) Hoppas verkligen att vi kan göra om det, om jag blir bjuden så klart :p Pallar inte skriva mer, ska se Big Brother xD