Nu är jag riktigt nervös!!

2011-08-31, 17:11:07 / Kategori: Allmänt
Nu är jag riktigt nervös!! För om mindre än 50 min så kommer det 4 sydafrikaner hem till mig!!!! Är nervös men jag längtar satmtidigt´!! ses senare puuuuuuuuss <3

Bara för att jag är mineråring så måste jag städa övervåningen!! Slaveri till maaax :O

2011-08-30, 19:33:08 / Kategori: Allmänt
Ja som ni förstår så är jag ganska upprört....om man ens kan säga det. Eller nej jag är ninte upprörd jag är ARG!!! Bara för att jag är ensambarn så blir jag tvungen till att göra så mycket mer än vad unga med syskon behöver göra!!! Är så grymt trött på det...
Men fint blir det igelafall!! Tur är väl det annars hade mina föräldrar klagat på det :O JAja i morgon kommer det 4 sydafrikaner hem till oss på middag. kl.18 och det ska bli kul. Plus så kommer det 4 personer till som då sydafrikanerna bor hos nu. Ja dom bor i lila Svedala :P

 

RedBull (sugerfree)

2011-08-30, 15:03:45 / Kategori: Allmänt
Är hemma efter en ganska bra i skolan. Vi började med Männskans socialt och kulturelt med Linda, sen hade vi Estetisk verksamhet och sist men bäst IDROTT!!! :)  F*n vad jag älskar idrott, fast att det är grymt jobbigt så är det så härligt att bara springa av sig all energi (Y) Innan jag körde hem så åkte jag till Willy's för att köpa RedBull fast socker fri... Vilket är jätte bra för mitt blodsocker med min diabetes. Och desutom är den god och det är det som är huvudsaken. Liksom den är bra för mitt blodsocker och vet ni hur många kolorier där är i?? 7,5 kcal kan ni fatta det??? Det är ju inget!!! :) PEERFAAA (Y)


Middag nu!

2011-08-29, 16:37:49 / Kategori: Allmänt
Nu blir det middag med hela familjen. Kyckling och ris...MUMMS! Blir att äta kyckling men inte så mycket ris, ska dra mer på kolhydraterna för att gå ner i vikt. Vilket går mycket bra. sen den 22/8 - 28/8 har jag gått ner 1cm runt magen. Inte jätte mycket men dock något! Bättre än inget!!
Sammanlagt har jag gått ner 15cm runt magen, men folk ser ju inte det :( Är det inte konstigt när man har gått ner lite mer än en hell kläd storlek? Men så länge man får viss respons så är det bra (Y)


Mammas och mina planer imorgon

2011-08-27, 22:39:54 / Kategori: Allmänt

Imorgon är det Söndag och min mamma slutar jobba 11.00. Då är det tänkt att hon ska köra hem för att låta mig vningsköra till City Gross i Trelleborg. Vi ska panta burkar så att vi kan köpa Friggs Naturdiet. För det äter jag och mamma nämligen till middag ibland och desutom är det super gott (Y)
Jo nu har jag äntligen börjat övningsköra på riktigt och det känns jätte bra. Både mamma och pappa är involverade i mion körning och senast idag så fick jag köra pappas stora Jeep. Som är mycket svårare att köra än mammas lilla Suzuki. Men det gick bra, jag körde inte ihjäl någon och bilden kom hem hel (Y) Det är väl det som räknas, eller?


Ledsen att jag har glömt bloggen

2011-08-27, 22:34:41 / Kategori: Allmänt
Jag har hellt glömt bort bloggen, sen så har jag inte haft tillgång till en data på 2-3 dagar. Men nu är jag tillbaka!!! Igår var mamma och jag på Palmfestivalen eller mikeelli som jag och mamma brukar säga... Hem fick jag med mig. 5 smycken på JC för 50kr, tubbtopp på JC för 25kr, töjning 10mm 40kr, töjningssmycke 10mm (tunnel)50kr/styck, två armband som jag köpte till mamma och mig 50kr/styck(likadana), två öronhängen 50kr/styck, ett linne med mickael Jackson 120kr, ett skit fint linne 199kr.
Jag vill verkligen tacka mannen som satt i ståndet som sålde alla mina öronhängen + töjningar, jag tror att jag fick allt 100kr billigare än vad jag igentligen skulle ha!! Såna människor gillar jag skarpt!!

Om ni vill att jag ska fotografera alla dom sakerna jag köpte så kan ni bara skriva en kommentar så fixar jag det så snabbt som möjligen (Y) Puuuuss <3

 Maja när hon bara var en liten valp!! <3 <3

Trist till maaax

2011-08-25, 08:20:31 / Kategori: Allmänt

cha cha.... hatar verkligen dom två orden men jag skriver dom ändå... Nu sitter jag och en klasskompis i skolan och vi fick precis reda på att vi igentligen började 10.00 och vi båda var här vid 8 tiden -.-  Ganska surt att sitta här i skolan i två timmar innan resten av klassen kommer!! men vi hittar vell på något att göra som att typp sitta vid facebook och andra trista webbsidor.
Här i lilla Trelleborg så regnar det eller inte för tillfället men har gjort det hella natten lång. desutom har det åskat och blixtrat, men vi alla hoppas på bättre väder ikväl för då blir det MALMÖFESTIVALEN :D :D Med härligt folk och det giiiiillas ^^


Jaja jag  her ingen bättre bild :O


Lugn kväll

2011-08-24, 21:43:26 / Kategori: Allmänt
Nu ikväll så har det inte hänt ngot speciellt. Mamma och jag har övningskört lite i stan och det gick bra som vanligt (Y) sen så sitter jag uppe och skriver här medans mi  mamma sitter och skrattar åt vår hund. Ida som vår hund heter är dålig i bugen. så hon fiser hela tiden. Det är iheller inte så att dom inte luktar utan mamma och jag sitter och överväger om vi ska gå ner eller inte.... äckliga hund ;)

Planerna inför i morgon!

2011-08-24, 15:12:15 / Kategori: Allmänt
I morgon blir det som sagt Malmöfestivalen med härligt folk!! Jag tror att vi slutar kl.16.00 i morgon, så efter vi har slutat så ska jag och Felicia S ta bussen in till malmö för att mötta min kompis Molly. Sedan så måste jag shoppa lite saker innan rix fm drar igång sitt!! :D Blir kanske ett par jeans och annat smått och gott (Y)


Ut och gå

2011-08-20, 12:06:36 / Kategori: Allmänt
Sitter hemma nu och vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag ska gå en lång runda med min lilla vovve Maja! Både hon och jag behöver att gå ut och röra på oss. Förresten så kom min pappas syster hem till oss inna och lämnade en skanner som hon skulle slänga. Perfekt tänkte jag, då kan jag andvända den till skolan (Y)

 Ut och gå med denna skönheten!! (Y)

Då var det bestämt!

2011-08-19, 18:41:43 / Kategori: Allmänt
Då var det bestämt! Sydafrikanerna kommer hem till oss antingen nästa vecka eller nästa igen. Ja som jag har skrivit i ett annat inlägg så är det Bryan Betton, Maryke Lourens, Theodore Prinsloo och Fhenias. Dom vi träffar när vi åker till Sydafrika varje år. Eftersom att vi har fått se hur dom bor och hur dom lever. Så ska det bli väldigt roligt att visa vårt hur och hur det ser ut hemma hos oss. Det är liksom som natt och dag ijämnförelse hur domhar det i Sydafrika.

Duktig dotter!

2011-08-18, 19:54:05 / Kategori: Allmänt
Idag så känner jag mig som en duktig dotter!! Jag har städat hela huset som då är dammtorkat, dammsugat och tvättat golvet. Jag har tvättat alla husets fönster och jag har lagat mat. Desutom har jag tvättat mina och min mammas och pappas kläder. Så jag känner att jag har varit en duktig dotter idag :) Igår så lagade jag också middag så andra dagen irad...så säger dom att jag aldrig gör något!? Nu har jag gjort väldigt mycket!!


Diabetes Mottagningen

2011-08-17, 12:24:56 / Kategori: Allmänt
Idag bär det av till Malmö, diabetes Mottagningen. Ska prata med min läkare och lite annat småt. Så om ungefär en timme kommer mamma ghem för att hämta mig och sen kör vi direkt. kl.14.40 ska vi vara i Malmö. Annars har det inte hänt något speciellt, har tränat en gång nu på morgonen och det blir en gånt till när jag kommer hem eller lite senare på kvällen. Jag har även tjatat på mamma att vi ska köpa sallad med oss hem ifrån Harmony, dom gör skiiiit god sallad (Y)


Träningsvärk=Japps

2011-08-15, 20:01:50 / Kategori: Allmänt
Fyy vad jag har träningsvärk i mina ben och i mina armar. Jag kan ju knabbt skriva här :) Och det är precis att jag kan gå. Sen så börjar jag få lite ångest, för det är ju skola på Måndag -.- Visst är det skönt med sommarlov och jag hade gärna stannat hemma. Stress är det i skolan men det ska bli skönt att gå tillbaka till gamla rutiner, för det är ju faktiskt det vi mår bäst av. Både skönt och inte skönt att börja i skolan!


Stockholm? Ja TACK

2011-08-14, 18:27:02 / Kategori: Allmänt
Heeej på er :P Asså jag sitter är hemma och funderar på en super kul sak!! Man kanske ska åka till stockholm på Lördag? Det är ju nämligen Voice 11 i Kungsträdgården? så jag ska fråga några vänner, om dom vill följa med!? JAG SKA DIG, JAG MÅSTE DIT!! :D ses <3

Tror att jag håller på att bli sjuk -.-

2011-08-14, 10:27:11 / Kategori: Allmänt

Usssh jag mår verkligen inte bra. Jag mår så sjukt illa och sen har jag ont i halsen. Hoppas att det går över snart!! Pallar inte att bli sjuk nu när det bara är en vecka tills jag börjar i skolan. Det sabbar hela denna sista veckan juuuu. Snälla, låt det gå över...


Lördagen 13

2011-08-13, 18:12:02 / Kategori: Allmänt
Som ni vet så är det ju Löööördag idag. En inte så underbar dag... Denna dagen har nog varit den tråkigaste dag på väldigt väldigt länge. Jag har jobbat och det är vell det som är tråkigt? Men vad ska man göra när man vill ha pengar? Ja just det..Jobba!! Tyvärr.
Jag började jobb 8 och jobbade till 16. Igår innan jag gick och la mig så sa jag till mamma att jag skulle upp tidigare för att träna i en halv timme så hade man lixsom redan tränat en gång när jag kom hem ifrån jobb. Men så blev det ju inte. Klockan ringde 05.00 och jag orkade verkligen inte resa mig upp, så jag sket i och träna och gick upp 06.00 istället. Så nu MÅSTE jag träna. har inte något val precis. (Y)


Konstiga mig...

2011-08-12, 20:58:52 / Kategori: Allmänt
Shiit jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta, någonsin. Men jag tror att jag älskar att träna :O I början hatade jag det, jag menar verkligen hatade det. Men nu har allt förändrats, jag liksom gillar det. Som t.ex. när jag kom hem ifrån jobb idag 16.00 så ställde jag mig direkt och tränade i 30min utan att bli sur!! Herregud! Nu ätter jag bara på mig mina hörlurar, lyssnar på musik och sen går allt som en dans. Tiden bara flyger iväg :O Men det är vell så det ska vara?
Sen så märker jag på mig att det verkligen hjälper. Jag går ju faktiskt ner i vikt (Y)


:'(

2011-08-10, 22:41:52 / Kategori: Allmänt
Ps: Det blev ingen skräck film med mamma, men det blir en annan dag. inte för att ni bryr er men ändå!! :

Moohahah

2011-08-10, 19:00:46 / Kategori: Allmänt
Moohahah ikväll ska mamma och jag titta på en skräckfilm tillsammans!! Ska bli super roligt, har nämligen inte gjort det tillsammans med henne innan. Ska bli roligt och se hennes reaktion. Filmen vi ska se är den jag köpte på Gislövs marknad. (Night maries) och där är en åldersgräns på 18år så den måste vara sjukt läskig...eller?  Moohahah

BILDER KANSKE KOMMER LITE SENARE!! :)

Har varit och byggt mina naglar ^^

2011-08-09, 16:21:33 / Kategori: Allmänt
Har varit och byggt mina naglar idag, känns jävligt skönt att få det gjort och desutom så blir det ass snyggt :) Jag hade en tid hos nagelbyggaren kl.12.00 och direkt när jag kom in till henne så sa hon till mig att hon såg att jag har gått ner i vikt. Äntligen någon som ser det. Inte för att jag har gått ner mycket i vikt men det är dock lite. Jag tränar alltid 2 gånger om dagen och dricker nutrilett. Så jag ska ju gå ner i vikt och det är det jag strävar efter. Hade jag velat så hade jhag velat gå ner 20kg innan jag åker till Sydafrika nästa år. Men det kan jag nog bara drömma om. Som sagt jag gör så gott jag kan. Jag vill inte rasa ner i vikt och må dåligt, jag tar det heldre lungt och går ner stadigt.
Ja så jag blev skit glad att hon såg på mig att jag hade gått ner i vikt. När jag satt hos nagelbyggaren så sa jag till henne att jag ville göra något annat med mina naglar. Men jag var fortfarande osäker på om jag skulle göra dom svarta eller inte. Så kom jag på att en i min klass hade byggt sina naglar vita och sen haft vitt glitter på det vita då. Det blev vad jag gjorde idag :D och jag är skit glad, för att det blev snyggare än vad jag hade förväntat mig :P


Sommar!?...Neeh

2011-08-08, 18:45:54 / Kategori: Allmänt
Visst blir man oerhört deprimerad av detta skit vädret? När det väl är sommar kan det vara sol?

 

Några saker orkade jag att göra ;)

2011-08-08, 18:16:10 / Kategori: Allmänt
Några av dom ssakerna jag skrev i förra inlägget orkade jag att göra, men dock inte alla ;) Hahah, men idag har jag tränat två ggr, samanlagt i 1h. Jag har varit ute och gått en promenad men mina hundar, som faktiskt också är motion. Och det ända jag har ätit (drukit) Är nutrilett och bubbel vatten! :P

  

Dagens 8/8

2011-08-08, 11:37:13 / Kategori: Allmänt
Idag känner jag att jag ska ha en tränings dag. Trött på att sitta vid tv/data hela dagarna. Jag började dagen att dricka min shake (nutrillete, choklad) nu ska jag ställa mig på crossen och crossa i 30min. Efter det är jag inte riktigt säkert på vad jag ska göra. Kanske blir att åka rullor med Maja en sväng. Både bra träning för mig och för Maja :)
Sen jag gick på sommarlov så har min pappa tjatat på mig att jag måste ta bort mina skor ifrån pannrummet så det bör jag också göra idag.
Bilder kanske kommer lite senare.


Bygga mina naglar på Tisdag

2011-08-07, 16:02:22 / Kategori: Allmänt
Uuush jag är så osäker. Jag ska nämligen bygga mina naglar på tisdag och jag vet inte hur jag ska ha dom!? Jag vill ha vita tippar men sen så vill jag ha svarta tippar också. Jag har haft vita hela tiden, så jag tänkte att göra något annorlunda. Är sjukt trött på mina vita byggda naglar.
Men ved tycker ni? Snälla komentera och berätta vad ni tycket!! :)

 

Gislövs marknad 5/8-2011

2011-08-07, 15:52:36 / Kategori: Allmänt
I Fredags var jag och mamma på Gislövs marknad. Jag hade jobbat från 7-15.30 så jag var ganska trött när vi gick där. Men vi fick dock köpt lite saker. Jag köpte tre filmer.
This Is It
Baksmällan
Och en skräck film som jag inte kommer ihåg var den heter :) Igentligen skulle jag se den när jag var hemma själv igår men pappa sa till mig att jag inte skulle kunna sova själv då. Så jag såg inte den :P Men mamma vill se den så det kanske blir att hon och jag ser den idag när det är mörkt ute. Mohhahha!!

  

Bilder på den SÖTASTE ungen :D

2011-08-06, 16:04:48 / Kategori: Allmänt
Här kommer bilder på Viktor <3
Man kan ju inte mer än tycka att han är så underbart sött? Bara kolla på honom, desutom älskade han kameran :)







Shiiit det händer snart :D

2011-08-06, 15:46:50 / Kategori: Allmänt
Om mindre än två månader så åker jag till Malmö för att titta på Rihanna's konsert!! :D (Y)

 YEEEEY :)


Igår <3

2011-08-06, 09:37:37 / Kategori: Allmänt
Som sagt så var mamma pappa och jag vid damarna för att låta Maja (vår yngsta hund) simma för första gången i hennes liv. Så klart kunde vi inte åka utan att ta med oss kameras :D Här och nu får ni ta dela på vår underbara kväll 5/8- 2011! Hoppas ni gillar bilderna...

 Som familj ska man hjälpas åt!? :)

 Hihih hön är så sött <3

 Ida fick också leka i vattnet <3

 Gulle vovven!!

 Det är inte hennes fel att hennes öron är så långa... ;)

 Jägarens bästa vän!!


 Majas söta profil




Här kommer det!

2011-08-04, 18:58:35 / Kategori: Allmänt
Jag har ju glömt att berätta detta för er!! :) Om ungefär en månad kommer fyra sydafrikaner hem till oss!! :D och jag är över glöad för det, att dom har rest i 24 timmar för att komma och hälsa på oss i lila Sverige. Teodore Prinsloo på första bilden är förlåvad med Maryke Lourens (tjejen på sista bilden) Sen är är det Bryan Betton på mittersta bilden. Det ska faktiskt bli jätte roligt att träffa dom igen, det är typ 7 månader sedan vi sågs, ja då vi åkte till sydafrika. Suuuuper

 Theodore Prinsloo

 Bryan Betton


 Maryke Lourens

Värdens sötaste barn EVER!

2011-08-03, 19:14:20 / Kategori: Allmänt
Snart kommer världens sötaste gull unge!!! Idag kommer nämligen grannens barn hit, victor. Vi ska passa han i kväll, mamma och jag. Men det ska faktiskt bli roligt, jag har aldrig varit barnvakt förr så det är ganska tur att mamma ska var med mig. Men till Victor tyvärr har  jag ingen bild på honom, men jag ska försöka att ta en fin bild på honom med system kameran och visa er så j*vla söt han är :) Jag har t.ex. aldrig sett honom gråta då har han dock varit här hemma ganska mycket. Sen så har jag aldrig sett honom bråka om sina leksaker när vi hade andra små barn här hemma hos oss.

Bilden har inget med detta att göra
|
|

Shoppingen i Ullared

2011-08-02, 21:59:59 / Kategori: Allmänt
 Här kommer dom sakerna jag fick av mammsen i Ullared :) <3








































Jag hoppas..

2011-08-02, 19:53:46 / Kategori: Allmänt
Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod,
alltså ALDRIG! Även när du får en ny
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta
så att du alltid kommer försent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock
så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha!


Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder
(vad som än händer)
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten,
Blixtar träffar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer.